Zonwering

KJS is ook leverancier van diverse oplossingen op het gebied van zonwering. Zonwering kan zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde van de woning toegepast worden. Voor binnen kunt u bijvoorbeeld denken aan horizontale of verticale jaloezieën of verduisterende rol- of vouwgordijnen.

Voor de buitenzijde zijn screens zeer doeltreffend. Ze zijn vrij toepasbaar en daardoor voor vrijwel elk raam te gebruiken. Ze hebben geen uitstekende delen en zijn daardoor geschikt voor windgevoelige plaatsen. Het doek weert zonlicht en warmte voor ongeveer 85%, maar is wel lichtdoorlatend en zorgt er daardoor voor dat u contact houdt met de buitenwereld.

Naast zonwerende oplossingen voor de ramen, biedt KJS u ook diverse mogelijkheden voor verandazonwering. Deze kan zowel aan de bovenkant als aan de zijkanten van uw terrasoverkapping toegepast worden en zorgt voor aangename temperaturen onder uw overkapping.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor binnen- en buitenzonwering zijn? KJS voert het volledige assortiment van Verano.

Gratis offerte & montage  

Neem contact met ons op en stel uw of vraag. Of geef direct uw specificaties door. U ontvangt dan een geheel vrijblijvende offerte. Bovendien is montage bij KJS gratis.

E-mail: info@kjsrolluiken.nl

Kies voor mooi en functioneel

Rolluiken

Rolluiken voor energiebesparing, zonwering en veiligheid

Veranda's

Stijlvol , praktisch en meer woonplezier

Garagedeuren

Duurzaam, functioneel en passend design

Zonwering

Doeltreffend, sfeervol, voor binnen en buiten

Zonneschermen

Beschutting, bescherming in iedere gewenste uitvoering