Garagedeuren die passen bij uw woning en comfortabel in de bediening

Garagedeuren zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. Afhankelijk van uw type woning en het gewenste gebruik, heeft KJS altijd een deur die hierbij past. Naast de klassieke kanteldeur hebben we onder andere ook sectionaal deuren, roldeuren, openslaande deuren en deuren met een loopdeur. En uiteraard behoort een elektrische aandrijving voor het eenvoudig openen en sluiten van de deuren ook tot de mogelijkheden.

Door de grote diversiteit in typen garagedeuren en afwerkingsmogelijkheden bent u verzekerd van een garagedeur die is past bij uw wensen. De kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar.

In ons assortiment hebben wij garagedeuren van de gerenommeerde merken Novoferm en Hörmann. Deuren die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Duurzaam, veilig en goed geïsoleerd.

Gratis offerte & montage  

Neem contact met ons op en stel uw of vraag. Of geef direct uw specificaties door. U ontvangt dan een geheel vrijblijvende offerte. Bovendien is montage bij KJS gratis.

E-mail: info@kjsrolluiken.nl

Kies voor mooi en functioneel

Rolluiken

Rolluiken voor energiebesparing, zonwering en veiligheid

Veranda's

Stijlvol , praktisch en meer woonplezier

Garagedeuren

Duurzaam, functioneel en passend design

Zonwering

Doeltreffend, sfeervol, voor binnen en buiten

Zonneschermen

Beschutting, bescherming in iedere gewenste uitvoering